KAKAV MAJSTOR: Pogledajte potez Lionela Messija o kojem bruji nogometni svijet...

Potez koji podsjeća na najbolje dane njegove karijere, na muke je stavljao gostujuće igračima.

  • Sport

  • 22. Feb. 2024  

  • 0

Počela je nova sezona američkog MLS-a. Otkad je Lionel Messi otišao u Ameriku fokus je puno veći te plijeni pažnju nogometnih fanova iz cijelog svijeta.

Upravo je Messi sinoć potezima u pobjedi Inter Miamija protiv Salt Lakea rezultatom 2:0 oduševljavao publiku i pokazao da na daleki zapad ipak nije išao samo odmarati. Iako se nije upisao u strijelce bio je izuzetno raspoložen i nesvakidašnjim driblinzima, koji podsjećaju na najbolje dane njegove karijere, na muke stavljao gostujuće igračima.

U jednom je od svojih karakterističnih prodora, u svoj brzini lagano je potkopao loptu preko ozlijeđenog igrača koji mu se našao na putu. 

Golove su postigli Robert Taylor i Diego Gomez. U 39. minuti Messi je i statistički okrunio svoju izvrsnu predstavu asistiravši za vodeći pogodak 29-godišnjeg finskog nogometaša.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...