ČUDESNI ARGENTINAC NAPRAVIO NOVI SHOW U AMERICI: Pogledajte Messijeve golove u velikoj pobjedi Intera protiv Atlante

U 54. minuti uslijedila je brza kontra Intera, Messi upošljava Taylora, a ovaj svojim drugim golom pogađa za 4:0

  • Sport

  • 26. Jul. 2023  

  • 0

Inter Miami je u 2. kolu Liga Kupa Sjeverne i Centralne Amerike stigao do druge pobjede. Lagano je savladana Atlanta United s 4:0 uz dva gola i asistenciju argentinskog čarobnjaka Lionela Messija.

Inter je na krilima Lionela Messija stigao do druge pobjede u Liga Kupu Sjeverne i Centralne Amerike. Nakon Cruz Azula (2:1) savladana je i Atlanta United s 4:0.

U osmoj minuti susreta 1:0 za Inter Miami. Busquets izbacuje Messija, ovaj izlazi sam pred golmana, pogađa stativu, a zatim iz drugog pokušaja šalje loptu u mrežu za prednost svog tima. Novi gol Leo postiže u 22. minuti. Taylor odigrava povratnu loptu, a Messi lagano završava posao za 2:0. Finiš prvog dijela donosi novi gol u mreži Atlante. Robert Taylor pogađa za visokih 3:0.U 54. minuti uslijedila je brza kontra Intera, Messi upošljava Taylora, a ovaj svojim drugim golom pogađa za 4:0. Pogledajte golove. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...