VANREDNO U BANJOJ LUCI: Milorad Dodik se obraća javnosti, sazvao press konferenciju zbog...

Nakon sastanaka s bjeloruskim diktatorom i ruskim agresorom.

  • Vijesti

  • 23. Feb. 2024  

  • 6

Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik održat će u Banjoj Luci konferenciju za novinare na kojoj će sumirati višednevnu posjetu Bjerorusiji i Ruskoj Federaciji. 

Dodik se 19. februara u Minsku sastao sa predsjednikom Bjelorusije Aleksandrom Lukašenkom, a prekjučer u Kazanju sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Tokom posjete Minsku potpisan je Memorandum o saradnji Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i Komiteta za zdravlje Bjelorusije u oblasti kadaverične medicine, te dogovorena posebna linija podsticajnih sredstava poljoprivrednicima iz entiteta Republika Srpska.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...