NA GASTRONOMSKOM SAJMU: Leonarda Lončar prvi put u javnosti nakon što se pomirila sa Zvonimirom Bobanom (FOTO)

Krajem januara objavljeno je kako su Leonarda Lončar i Zvonimir Boban odlučili dati ljubavi drugu šansu, a sada se Leonarda pojavila na jednom gastronomskom sajmu, doduše bez bivšeg supruga

  • Show

  • 25. Feb. 2024  

  • 0

Leonarda Lončar danas je pozirala za fotografe na sajmu GAST u Areni odjevena u sasvim casual kombinaciju, no pokazavši novu frizuru!

Foto: Cropix

U posljednje vrijeme kod bivšeg nogometaša te bivšeg člana UEFA-e i hrvatske dizajnerice puno je novosti, a najljepša je ona da su ljubavi odlučili pružiti još jednu šansu. Ovo je ujedno prvo pojavljivanje lijepe Leonarde u javnosti otkako je vijest o pomirenju poznatog para otkrivena široj javnosti.

Iako su prije gotovo tri godine odlučili krenuti odvojenim putevima nakon čak 28 godina braka, krajem januara iznenadili su javnost viješću da su se pomirili.

Zvonimir i Leonarda upoznali su se 1989. godine u jednom zagrebačkom modnom butiku, a nakon četiri godine veze vjenčali su se u Milanu, gradu u kojem je Boban gradio karijeru nakon što je napustio Dinamo. Međutim, kako bi se posvetila porodici, Leonarda je napustila manekenstvo, a par je u braku posvojio četvero djece te su 2009. dobili i djevojčicu Ružu, piše Tportal.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...