BURNO U SARAJEVU: Sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, na redu je komisija za saradnju s NATO savezom...

Pred ministrima bi se, između ostalog, trebala naći i Informacija o kretanju makroekonomskih pokazatelja za januar - novembar 2023. godine u BiH.

  • Vijesti

  • 26. Feb. 2024  

  • 0

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine bi na sjednici zakazanoj za danas trebalo da razmatra Strateški okvir za reformu sektora pravde u BiH za period od 2023. godine do 2027. godine.

Na dnevnom redu bi trebalo da se nađe i Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o uspostavljanju Komisije za saradnju s NATO-om Bosne i Hercegovine.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog Srednjoročnog programa rada Vijeća ministara BiH 2024. - 2026. godine.

Ministri bi se, u drugom krugu glasanja, trebali izjasniti o prijedlozima programa rada institucija Vijeća ministara BiH za 2024. godinu.

Predviđeno je i razmatranje Informacije o statističkim pokazateljima u obrazovanju u BiH za 2023. godinu.

Pred ministrima bi se, između ostalog, trebala naći i Informacija o kretanju makroekonomskih pokazatelja za januar - novembar 2023. godine u BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...