DREW BARRYMORE KĆERKA PODSJETI DA JE POZIRALA ZA PLAYBOY: "A ja je savjetujem koja je odjeća prikladnija..." (VIDEO)

(...) za nošenje.

  • Show

  • 28. Feb. 2024  28. Feb. 2024

  • 0

Voditeljica i glumica Drew Barrymore (49) kazala je u svojoj emisiji da njena kćerka često spominje maminu naslovnicu Playboya iz 1995. godine kada se svađaju oko toga koja je odjeća prikladna za nošenje.

"Moja kćerka želi nositi kratke majice. Ja joj kažem 'ne', a ona mi odgovara: 'Bila si na naslovnici Playboya'", rekla je Drew svojoj gošći Christini Aguileri (43).

Barrymore nije otkrila koja od njene dvije kćerke, Olive (11) ili Frankie (9), stoji iza tog komentara.

"Sviđa mi se što je to rekla. I moja kćerka želi nositi kratki top, a ja se pitam: 'Možeš li to jednostavno skinuti'", odgovorila je Aguilera, koja ima kćerku Summer (9).

Obje slavne mame rekle su da nimalo ne žale zbog svojih modnih odabira u prošlosti, prenosi Faktor.

"To je bio najbolji odabir za nas u to vrijeme", nastavila je Aguilera.

Slavna glumica otkrila je zašto je pozirala za Playboy tokom epizode svog showa u februaru 2023. godine.

"Na neki način sam s tom Playboy naslovnicom vratila svoju moć. Zabavljala sam se. Volim tu naslovnicu i ne žalim ni za čim. Nisam znala da ću kasnije imati djecu", rekla je Drew Pameli Anderson. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...