"ŽIVOTINJE NISU TKANINA": Aktivistice za prava životinja prekinule reviju Victorije Beckham u Parizu (VIDEO)

Beckham je na reviju stigla na štakama zbog ranije povrede teretani.

  • Show

  • 02. Mar. 2024  02. Mar. 2024

  • 0

Aktivistice za prava životinja iz PETA-e u petak su prekinule reviju Victorije Beckham koja se održavala u Parizu u sklopu Sedmice mode.

Dok su manekenke šetale pistom aktivistice su se popele na nju, a u rukama su držale transparente na kojima je pisalo "Viva Vegan Leather".

Bile su odjevene u kratke majice s porukom "Okrenite leđa životinjskoj koži" i "Životinje nisu tkanina".

Pripadnici osiguranja ubrzo su ih ispratili iz dvorane u kojoj se održavala revija. No dok je Victoria Beckham na kraju revije pozdravljala publiku još se jedan aktivistica uspjela probiti na pistu s istim plakatom.

Beckham je na reviju stigla na štakama zbog ranije povrede teretani, a u Parizu je izložila svoju najnoviju kolekciju za jesen/zimu.

Revija je održana u hotelu Salomon de Rothschild iz 19. vijeka, nedaleko od Elizejskih poljana.

image

Foto: AFP

Iz prvog reda Victoriju su bodrili njezin suprug David Beckham i djeca Romeo, Brooklyn i Harper.

Pariska sedmica mode traje do 5. marta, a na njoj svoje modne kolekcije predstavljaju najpoznatiji svjetski modni brendovi poput Chanela, Diora, Hermesa ili i Louisa Vuittona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...