ISPLIVALE NOVE FOTOGRAFIJE: Najmlađi sin Michaela Jacksona rijetko se pojavljuje u javnosti, a svijet ga je upoznao u šokantnoj sceni sa balkona

Prince je imao samo 12 godina kada je ostao bez oca, nakon čega ga je odgojila Michaelova obitelj

  • Show

  • 02. Mar. 2024  

  • 0

Prince Michael Jackson II., najmlađi sin Michaela Jacksona, više se ne pojavljuje u javnosti, a sad je osvanula njegova nova fotografija, rijetki bi znali da je o njemu riječ.

Najmlađi sin Michaela Jacksona, otprije poznat i pod nadimcima Blanket i Bigi, u javnosti se rijetko kad pojavljuje, a kada se i pojavi, malo je onih koji ga uspijevaju prepoznati na prvi pogled, nakon što se godinama skrivao od svih.

21-godišnjak punog imena Prince Michael Jackson II., svoje je ime promijenio u Bigi, a njegove najnovije fotografije pokazuju da se puno promijenio, prenosi Dnevnik.hr.

Iako rijetko izlazi, sada je njegova pojava zabilježena na fotografiji koju je objavio reper Omer Bhatti. Bigi i njegovi bratići pozirali su zajedno u jednom klubu, a najmlađi sin kralja popa prvi je s desne strane.

     View this post on Instagram           

A post shared by Omer Bhatti (@kidslife)

Inače, najmlađeg Michaelova sina godinama nismo imali priliku vidjeti u javnosti, a onda je iznimku napravio krajem 2021. godine kako bi za “Good Morning Britain” govorio o temi klimatskih promjena, a tada je novinare proveo i po svojoj kući te pokazao nekoliko stvari koje su pripadale njegovu ocu.

Michael je sina Princea i kćer Paris dobio sa svojom drugom suprugom, medicinskom sestrom Debbie Rowe, dok mu je najmlađeg Bigija rodila surogat-majka. Sve troje djece odgojio je sam, uz pomoć svojeg osoblja na imanju Neverland, a pobrinuo se i da im bude dobro nakon njegove smrti. Naime, svakome je ostavio po trećinu svojeg bogatstva, koje je raspodijelio u dijelove, od kojih će posljednji dobiti kada navrše 40 godina.

altInstagram/Princ Jackson, Michael Jackson, Bigi i Paris

Prince je imao samo 12 godina kada je ostao bez oca, nakon čega ga je odgojila Michaelova obitelj. Za razliku od brojne druge djece slavnih, nije krenuo očevim stopama i priznao je da nije talentiran za ples i pjevanje, ali ga šoubiznis ipak zanima.

Za Bigija se veže jedna zanimljivost koju mnogi pamte. Naime, javnost ga je upoznala kada je imao samo devet mjeseci, kada ga je otac pokazao s balkona hotela u Berlinu u kojem je boravio i pred okupljenima mahao njime iznad ograde što je izazvalo veliki skandal. On danas zazire od medija i nema otvorene profile na društvenim mrežama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...