NAPAO POVRATNIKE 6. JANUARA: Evo ko je kukavica iz Vlasenice

Kako je Arnaut objavio, radi se o čovjeku koji živi u Njemačkoj, zbog čega je dokument proslijedio vlastima u ovoj zemlji.

  • Vijesti

  • 04. Mar. 2024  04. Mar. 2024

  • 8

Ambasador Bosne i Hercegovine u Njemačkoj Damir Arnaut podijelio je danas, 4. marta, dokument koji je proslijedio vlastima u ovoj zemlji, u vezi s napadom na povratnike koji se desio u Vlasenici 6. januara.

Kako je Arnaut objavio, radi se o čovjeku koji živi u Njemačkoj, zbog čega je dokument proslijedio vlastima u ovoj zemlji, piše Politički.ba.

"Od bh. agencija konačno dobili podatke o kukavici koja je iz kolone uzvikivala prijeteće i šovinističke parole u Vlasenici, s obzirom na medijske izvještaje da živi u Njemačkoj.

Dostavio vlastima sa zahtijevom za njihovo postupanje. Nadam se da će ovo obeshrabriti druge mrzitelje", poručio je Arnaut. 

Podsjetimo, kako je objavljeno na društvenim mrežama, uoči pravoslavnog Božića je kolona automobila prošla ispred kuće jednog povratnika u Vlasenicu. Iz prvog automobila se čulo 'Ustajte balije'. 

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...