PORUKA DENISA ZVIZDIĆA JASNA: "Annalena Baerbock i sada i ubuduće dobrodošla u BiH"

Zvizdić je kazao da je Njemačka dokazani prijatelj države Bosne i Hercegovine.

  • Politika

  • 04. Mar. 2024  

  • 0

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić oglasio se povodom dolaska ministrice vanjskih poslova Njemačke Annalene Baerbock u Bosnu i Hercegovinu.

Zvizdić je kazao da je Njemačka dokazani prijatelj države Bosne i Hercegovine te da je uvijek među pet najvažnijih vanjskotrgovinskih partnera i investitora.

"Njemačka apsolutno podržava teritorijalni integritet, suverenitet, političku neovisnost, međunarodnopravni subjektivitet, kao i euroatlantski put BiH. "Zbog toga je ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock i sada i ubuduće, dobrodošla u BiH", naveo je Zvizdić.  
 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...