KNJIŽEVNICA VEDRANA RUDAN OŠTRO O GLUMCU BRANISLAVU LEČIĆU: "Meni je dovoljno da vidim njegov pogled..."

(...) smiješak i sve mi je jasno.

  • Kultura

  • 06. Mar. 2024  06. Mar. 2024

  • 2

Hrvatska književnica Vedrana Rudan prokomentarisa je aktuelnu situaciju između glumca Branislava Lečića i Anđele Jovanović.

Gostujući u emisiji na TV Prva, Vedrana Rudan dala je svoje mišljenje o ovom slučaju.

"Ja ne moram da čujem svjedočenje ni jedne jedine žene. Meni je dovoljno da vidim njegov pogled, smiješak i sve mi je jasno", rekla je ona.

Ona je istakla i da ga ne smatra gospodinom, te da je zbog teške situacije sa ocem naučila da procijeni ljude, prenosi b92.

U toku je suđenje mladoj srbijanskoj glumici Anđeli Jovanović, povodom optužbi od strane kolege Branislava Lečića zbog toga što je odbila da sarađuje sa njim u seriji.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...