TAKO TO RADE U VUČIĆEVOJ SRBIJI: Gnusne uvrede i prijetnje reporterki nakon izvještavanja sa protesta u Novom Sadu…

Nadležni organi upoznati su najnovijim napadima koji ugrožavaju novinare.

  • Regija

  • 12. Mar. 2024  

  • 1

Reporterka N1 TV Srbija dobila je gnusne uvrede i prijetnje nakon što je izvještavala sa protesta podrške Ani Mihaljici, majci koja tvrdi da joj je Centar za socijalni rad bespravno oduzeo troje djece.

alt

-Našoj novinarki, poslije izvještaja sa protesta, počele su da stižu prijetnje i najstrašnije uvrede na Telegram kanalu, piše N1.

„Evo kako proustaška Ndh1 izveštava sa protesta u Novom Sadu. Pokušavaju da prikažu organizatore protesta kao neke teoretičare zavere“.

 „Treba ih šikanirati na svakom koraku“.

„Dabogda im se u kući kotilo i u mukama skapavalo“

„Doći će vreme jada će ova i slčni njoj ostati bez primanja. Najviše što će moći da rade je čišćenje klozeta. Bez ikakve uvrede prema ljudima koji to časno rade“, samo su neke od prijetnji koje su se mogle pročitati na Telegram kanalu.

N1 je upoznao nadležne organe povodom najnovijih napada koji ugrožavaju novinare N1 u njihovom radu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...