FILMSKA POTJERA U KRAGUJEVCU: Muškarac sa većom količinom droge i pištoljem bježao od policije po centru grada

Prema nezvaničnim informacijama, u strogom centru Kragujevca došlo je do filmske potjere u kojoj na kraju nije bilo povrijeđenih, piše portal Ucentar.

  • Hronika

  • 12. Mar. 2024  

  • 0

U strogom centru Kragujevca večeras je došlo do filmske potjere za naoružanom osobom koja je kod sebe imala veću količinu droge i pištolj, piše Ucentar.

Prema nezvaničnim informacijama, u strogom centru Kragujevca došlo je do filmske potjere u kojoj na kraju nije bilo povrijeđenih, piše portal Ucentar.

Ova, moglo bi se reći filmska scena, dogodila se u neposrednoj blizini hotela Kragujevac.

Jake policijske snage ekspresno su reagovale i uhapsile osumnjičenog koji je kod sebe imao veću količinu opojnih supstanci.

Prisustvo više pripadnika MUP-a kao i policijskih vozila izazvalo je među prisutnim građanima veliku paniku i strah.

Za sada nema informacija u kojoj fazi je postupak protiv osobe koja je uhapšena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...