SCENE HAOSA U PARLAMENTU REPUBLIKE SRPSKE: Vukanović spomenuo vilu Igora Dodika, Stevandić pobjesnio i najavio da će ga tužiti, pogledajte kako je sve završilo…

Burno je bilo u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

  • Politika

  • 14. Mar. 2024  

  • 1

Tokom diskusije o Revizorskom izvještaju o poslovanju Opšte bolnice u Trebinju zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović spomenuo je i tajnu misteriozne vile u Gomiljanima kod Trebinja, koja se paralelno gradi sa novom bolnicom u Trebinju.

-Zašto je Milorad Dodik tokom nedavne posjete Trebinju obilazio dvije luksuzne vile sa bazenima u Gomiljanima pored Trebinja, da li je on njihov vlasnik iz sjene, koje je dobio kao nagradu, upitao je Vukanović!?

Nakon što je Vukanović spomenuo vilu Igora Dodika, predsjednik NSRS-a Nenad Stevandić pobjesnio i najavio da će ga tužiti.

Ali, se na tome nije zaustavio.

Pogledajte kako je sve završilo!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...