SELMA BAJRAMI OBJAVILA NOVI SPOT: "Posvećeno svim damama koje prolaze kroz pakao..." (VIDEO)

Selma je pjesmu i spot posvetila borbi žena protiv svih vrsta nasilja kojima su izložene

  • Estrada

  • 18. Mar. 2024  

  • 0

Selma Bajrami objavila je spot za njenu novu pjesmu "Dama".

Spot je izazvao reakcije mnogih još dok se tek snimao, zbog fotografija na kojima je popularna pjevačica izgledala kao da je pretučena.

Selma je pjesmu i spot posvetila borbi žena protiv svih vrsta nasilja kojima su izložene.

 

– Osuda, linč, sjaj, fizičko i psihičko nasilje… sve što ste mogli vidjeti u spotu, a to je moj život. Život pretočen u četiri minute. Ali — SVE BOLJE BIĆE MI. I znam da hoće. Ne dozvolite da se nad vama vrši bilo kakav vid nasilja. I fizičko i psihičko nasilje je jednako bolno i nosi jednake posljedice. Ovaj život nema reprizu… uzmite život u svoje ruke i živite ga po svojim pravilima! Sloboda je neprocjenjiva. Posvećeno svim damama koje prolaze kroz pakao. Svim pobjednicima i svim budućim pobjednicima. Vaša Selma – napisala je pjevačica na svom zvaničnom YouTube kanalu.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...