OGLASILI SE NAKON PROZIVANJA: Iz Kensingtonske palače su objavili na čemu Kate Middleton radi dok je nema u javnosti

Kate Middleton od Božića nije prisustvovala nijednom javnom događaju.

  • Show

  • 21. Mar. 2024  

  • 0

Kensingtonska palača odlučila je stati u kraj glasinama o princezi, te su objavili na čemu Kate Middleton radi dok je nema u javnosti.

Kako su naveli na svom oficijelnom profilu na društvenoj mreži X, ona kroz svoju Kraljevsku fondaciju za rano djetinjstvo radi na osmišljavanju posebnog sistema za praćenje socijalnog i emotivnog razvoja male djece.

Iz palače su također naveli da su dosadašnji rezultati izuzetno pozitivni. Kate je došla na ideju da se bavi ovime nakon što je vidjela da sličan sistem podrške djeci postoji u Danskoj.

"Princeza je obaviještena o svakom koraku ovog procesa", dodali su.

Podsjećamo, šefovi privatne londonske klinike su pod istragom da su pokušali pristupiti njenom medicinskom kartonu. Izvršni direktor klinike Al Russell je kazao da će biti poduzeti svi odgovarajući istražni, regulatorni i disciplinski koraci.

Kate Middleton od Božića nije prisustvovala nijednom javnom događaju. Prije nekoliko danas su se pojavile njene navodne nove fotografije snimljene u trgovini. No mnogi smatraju kako su fotošopirane.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...