PREFORSIRALA JE: Aleksandri Prijović sinoć pozlilo na sceni zbog čega je nakratko prekinula koncert

Odmor itekako potreban.

  • Estrada

  • 21. Mar. 2024  21. Mar. 2024

  • 0

Mlada muzička zvijezda Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj prvi koncert u Kragujevcu, u hali "Jezero".

Pjevačici je u jednom trenutku pozlilo zbog čega je sjela kako bi došla sebi, piše Republika.

Njoj su prišle devojke koje su bile na sceni, te joj dale i papire, kojima je počela da se rashlađuje. Vrlo brzo je došla sebi i nastavila koncert.

Inače, pjevačica je na samom početku koncerta bacila publiku u trans. Izašla je u izazovnoj kombinaciji na binu, a svi su gledali u njen dekolte. Ona se potom obratila publici i otkrila šta joj je kum Aco Pejović poručio prije koncerta.

"Prije nego što je trebalo da krenem u Kragujevac, čula sam se sa mojim kumom Acom Pejovićem, rekla sam mu da večeras imam koncert, a on mi je rekao: 'Nisi svesna kakva je to publika tamo i kakva će to žurka biti'", rekla je ona.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...