MALO JE REĆI DA JOJ JE ŠALA BILA IDIOTSKA: Američka glumica izvinila se princezi Kate Middleton

"Stidi se".

  • Show

  • 23. Mar. 2024  23. Mar. 2024

  • 0

Glumica Blake Lively duboko se izvinila zbog nepromišljene šale na račun princeze od Walesa, nakon saznanja da Kate Middleton boluje od raka.

"Sigurna sam da danas nikoga nije briga, ali osjećam da to moram priznati. Napisala sam glupu objavu - 'fotoshop ne uspijeva' i, o, čovječe, ta objava me je danas užasnula. Žao mi je. Šaljem ljubav", napisala je glumica na svom Instagram profilu.

Fanovi su pisali Lively da bi trebalo da se "stidi" i optužili je za licemerje zbog toga što je držala u tajnosti imena i spol svoje djece dok se "rugala" Kate što želi privatnost.

Njen originalni post je od tada uklonjen.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...