MEHANIČAR DETALJNO OBJASNIO: Ako vam se upali ova lampica na autu, vrijeme je da ga prodate

Dugogodišnji automehaničar Scotty Kilmer u novom je videozapisu detaljno objasnio kada je vrijeme za promjenu automobila.

  • Auto

  • 23. Mar. 2024  

  • 0

Stručnjak za automobile savjetuje vozačima da ozbiljno razmisle o promjeni vozila ako im se uključi jedan određeni znak upozorenja na kontrolnoj ploči.

Dugogodišnji automehaničar Scotty Kilmer u novom je videozapisu detaljno objasnio kada je vrijeme za promjenu automobila. Naime, kako navodi Kilmer, prvi znak upozorenja jest problem s mjenjačem. Ako postoji problem na tom polju, na kontrolnoj ploči će se uključiti lampica ‘provjerite motor’, prenosi N1.

Kilmer pojašnjava da je pravo vrijeme da se riješite rabljenog automobila kada primijetite neobičan, prigušeni zvuk pri promjeni brzine. Navodi da bi popravak mogao biti skup, pa ako je u pitanju polovni auto, bolje ga je prodati prije nego se skroz pokvari. Naravno, pri prodaji automobila trebali biste zainteresiranim kupcima ukazati na taj problem, prenosi Mirror.

Promjena mjenjača doista može biti skup popravak, a cijena će ovisiti i o vrsti automobila, modelu i veličini motora.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...