ŽELJKO KOMŠIĆ KOMENTIRA ODLUKU VISOKOG PREDSTAVNIKA: "Za BiH je dobro što HDZ nema više mogućnost..."

(...) podmetati svoje političke ambicije u vidu trećeg entiteta u proces zaštite izbornog integriteta.

  • Politika

  • 26. Mar. 2024  26. Mar. 2024

  • 2

Izmjene Izbornog zakona koje je danas nametnuo visoki predstavnik će dugoročno osigurati poštenije izbore, naglašava član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić.

"Trebat će vremena da vidimo sve efekte izmjena, ali trenutno izgleda kao da će glas građana Bosne i Hercegovine vrijediti više nego ranije, jer će se glasovima manje manipulirati.

Za Bosnu i Hercegovinu je dobro i što pravimo korak naprijed u procesu pristupanja Evropskoj uniji, i što HDZ nema više mogućnost podmetati svoje političke ambicije u vidu trećeg entiteta u proces zaštite izbornog integriteta.

Sada je vrijeme da se posvetimo drugim zakonima koji su neophodni za otvaranje pregovora", ističe Komšić.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...