SPEKTAKL U MADRIDU: Pogledajte kako je Dani Olmo potezima izluđivao zvijezde brazilske reprezentacije…

Druga je to prijateljska utakmica Španjolaca u martu, a prije četiri dana pretrpjeli su poraz 0-1 od Kolumbije.

  • Sport

  • 27. Mar. 2024  

  • 0

Dani Olmo podigao je Santiago Bernabéu na noge. U prijateljskoj utakmici između Španjolske i Brazila u Madridu (3:3), bivši Dinamov igrač režirao je potez utakmice u 36. minuti. Prije spomenutog trenutka Furija je povela pogotkom Rodriga iz kaznenog udarca.

Olomo, danas ofenzivac RB Leipziga u kaznenom se prostoru oslobodio dvojice čuvara na sličan način, prodavši im "tunele", a zatim neodbranjivo pogodio brazilsku mrežu. Na 2:1 smanjio je Rodrygo, Realov napadač, koji je igrao "u svom dvorištu".

U 50. minuti brazilsko čudo od djeteta, koje je već potpisalo za Real, Endrick pogađa za 2:2, a u 86. je Rodri još jednom bio precizan s bijele tačke i doveo Španjolce u novo vodstvo, no Paqueta je u 96. iz trećeg kaznenog udarca na utakmici postavio konačan rezultat.

Druga je to prijateljska utakmica Španjolaca u martu, a prije četiri dana pretrpjeli su poraz 0-1 od Kolumbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...