OGLASILI SE IZ MINISTARSTVA ODBRANE: Turska odbacila navode o saradnji s Izraelom

"Nije moguće da Turska, koja je uvijek uz Palestinu, sprovodi ili učestvuje u bilo kakvoj vrsti aktivnosti na štetu Palestinaca"

  • Svijet

  • 27. Mar. 2024  

  • 1

Tursko Ministarstvo odbrane saopštilo je da nema nikakvih zajedničkih aktivnosti s Izraelom, uključujući vojnu obuku, vježbe ili bilo kakvu saradnju u domenu odbrambene industrije.

Iz Ministarstva podsjećaju da Izrael i dalje u Pojasu Gaze, ne štedeći bolnice, škole, bogomolje i izbjegličke kampove, napada civile.

"Nije moguće da Turska, koja je uvijek uz Palestinu, sprovodi ili učestvuje u bilo kakvoj vrsti aktivnosti na štetu Palestinaca.

S tim u vezi, Ministarstvo odbrane nema nikakvih zajedničkih aktivnosti sa Izraelom, uključujući vojnu obuku, vježbe ili bilo kakvu saradnju u domenu odbrambene industrije", poručili su iz turskog Ministarstva.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...