UHAPŠEN JE: U Makarskoj preminula žena nakon što je muškarac gurnuo na ulici

Nedugo nakon poziva, ženi je pozlilo te je nakon pružene reanimacije preminula. Muškarac je uhapšen te se nalazi u prostorijama policije, potvrdila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

  • Hronika

  • 28. Apr. 2024  

  • 0

Makarska policija je oko 10:20 dobila dojavu starije žene koja je prijavila da ju je muškarac odgurnuo na ulici, a njenog psa udario nogom. Nedugo nakon poziva, ženi je pozlilo te je nakon pružene reanimacije preminula. Muškarac je uhapšen te se nalazi u prostorijama policije, potvrdila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Index neslužbeno saznaje da je žena imala 73 godine, a muškarac kojeg je policija privela 40.

"O događaju je izviješteno nadležno državno tužilaštvo. Na mjestu događaja obavlja se uviđaj kao i druge mjere i radnje kako bi se u tvrdile sve činjenice i okolnosti u događaju", poručili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...