ŠOK NA INDIAN WELLSU: Novak Đoković se svađao sa sudijom, pa ispao od 123. tenisača svijeta...

Đoković se čak i posvađao sa sucem, koji nije prekinuo poen.

  • Sport

  • 12. Mar. 2024  

  • 1

Novak Đoković izgubio je u trećem kolu mastersa na Indijan Wellsu od "lucky losera" i 123. tenisera na svijetu Luke Nardija sa 2:1 (4:6, 6:3, 3:6).

Đoković se čak i posvađao sa sudijom, koji nije prekinuo poen. Nardi je pri ključnom poenu zastao, ali nije prekinuo igru, samo je "prikočio" misleći da je Novakova lopta otišla u aut.

Najbolji svjetski tenisač bio je daleko od svog najboljeg nivoa i 20-godišnji Talijan je to znao iskoristiti.

Nakon što je ostvario svoju 400. pobjedu na mastersima, Novak je izgubio od Talijana koji je prije mjesec dana poražen od 409. tenisača svijeta, Indijca Rakuma Ramantana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...