U TOKU UVIĐAJ: Policijski automobil udario dijete na romobilu, hitno prevezeno u bolnicu

Službenim policijskim vozilom udareno je dijete na romobilu u zagrebačkom kvartu Jarun.

  • Hronika

  • 28. Mar. 2024  

  • 0

Službenim policijskim vozilom udareno je dijete na romobilu u zagrebačkom kvartu Jarun.

Dijete na romobilu udarili su policajci službenim vozilom jutros u zagrebačkom kvartu Jarun. Dijete je prevezeno u bolnicu u Klaićevoj, a težina povreda zasad nije poznata.

U PU zagrebačkoj potvrdili su za Dnevnik.hr da su dojavu o nesreći dobili u 9:50 te da je u njoj učestvovalo službeno policijsko vozilo.

“Nesreća se dogodila na križanju Ulice Bernarda Vukasa i Ulice Stjepana Ljubića Vojvode, a dijete je prevezeno u bolnicu u Klaićevoj”, potvrdili su u zagrebačkoj policiji, no na sva dodatna pitanja odgovarali su da se okolnosti još utvrđuju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...