POVRATAK KANEA I DIERA KUĆI: Fudbaleri Tottenhama i Bayerna 10. augusta igraju prijateljsku utakmicu u Londonu

U saopćenju se navodi da će fudbaleri Bayerna Harry Kane i Eric Dier ponovo imati priliku da zaigraju na stadionu svog bivšeg kluba. 

  • Sport

  • 29. Mar. 2024  

  • 0

Fudbaleri Bayerna i Tottenhema odigrat će 10. augusta prijateljski meč u Londonu, saopćio je klub iz Munchena.

U saopćenju se navodi da će fudbaleri Bayerna Harry Kane i Eric Dier ponovo imati priliku da zaigraju na stadionu svog bivšeg kluba. 

Kane je prošle godine pojačao Bayern, a bio je član Tottenhama od 2004. godine. Dier je stigao početkom godine u klub iz Munchena na posudbu do kraja sezone.

Fudbaleri Bayerna i Tottenama su posljednji put igrali u grupnoj fazi UEFA Lige prvaka u sezoni 2019/2020. Bayern je u Londonu slavio rezultatom 7:2, dok je u Njemačkoj bilo 3:1 za klub iz Munchena.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...