BRUKA I SRAMOTA U BANJOJ LUCI: Pogledajte kako samo godinu dana nakon izgradnje izgleda teniski kompleks u Banjoj Luci (FOTO, VIDEO)

Hvalio se Dodik kako je RS dobio moderan sportski objekat po najvećim svjetskim standardima, a nepunu godinu kasnije objekat izgleda neprepoznatljivo.

  • Mini market

  • 29. Mar. 2024  29. Mar. 2024

  • 0

"Vlada RS-a je do sada na tom planu dala 34 miliona KM, a grad Banja Luka 11 miliona KM. Da nije bilo svih nas, ne bi bilo turnira", rekao je predsjednik RS-a Milorad Dodik prije nešto više od godinu, a sve uoči teniskog turnira Srpska Open.

Hvalio se Dodik kako je RS dobio moderan sportski objekat po najvećim svjetskim standardima, a nepunu godinu kasnije objekat izgleda neprepoznatljivo. Evo i kako:

Ostale su spekulacije o potrošenom novcu i kompleks, koji danas, u najmanju ruku, izgleda otužno, piše srpskainfo.com.

Ograđen, tribine prekrivene ceradama ispod kojih vire prljava sjedišta. Ni traga od najavljenog sjaja. Tek je godina prošla, a teren izgleda kao da je napravljen bar prije pet godina, ostavljen napušten i zapušten.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...