ŠTO NA DŽUMU, TO NA DRUMU: Ministar Konaković za vrijeme džume službeni automobil parkirao na glavnoj saobraćajnici…

Dok su vozila MVP-a bila parkirana na cesti, primjetna su bila i parkirana privatna vozila na trotoaru za pješake.

  • Mini market

  • 30. Mar. 2024  30. Mar. 2024

  • 3

Vozila koja koristi ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i njegovo osiguranje jučer su bila parkirana na glavnoj saobraćajnici u naselju Čengić Vila u Sarajevu tokom džuma-namaza.

Na fotografiji se mogu vidjeti dva službena vozila Ministarstva vanjskih poslova BiH koja stoje u krajnjoj desnoj traci glavne sarajevske saobraćajnice u smjeru Otoke.

Fotografija je nastala u petak oko 12 sati i 30 minuta, a vozila su na istom mjestu bila parkirana i pet minuta prije početka džuma-namaza.

"Oni su mene dovezli i ostavili tu i otišli se parkirati. Kasnije su došli po mene i zadržali se na tom mjestu nekoliko minuta, da li tri, da li pet minuta - ne znam. Uglavnom, bili su nekoliko minuta", rekao je za Klix Konaković.

Dodaje da su vozila bila parkirana "na početku desne, isključne trake" i da nikome nisu smetala, "ni ljudima ni automobilima."

"Zbog opisa i dinamike posla to nam se dešava i dešavat će se. Vodimo računa da ne blokiramo i ne smetamo ljudima", dodao je Konaković.

Dok su vozila MVP-a bila parkirana na cesti, primjetna su bila i parkirana privatna vozila na trotoaru za pješake.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...