NEUMORNI ROKER: Mick Jagger (80) u kafiću se rasplesao na pjesmu "Moves Like Jagger" (VIDEO)

Snimak oduševio brojne fanove...

  • Show

  • 30. Mar. 2024  

  • 0

Više od 200.000 lajkova i komentara prikupio je video rasplesanog Micka Jaggera, koji je pjevač Rolling Stonesa objavio na svom profilu na Instagramu. Rocker koji je prošle godine napunio 80, očigledno ima neki tajni izvor mladosti, jer u videu pokazuje fleksibilnost kakvu nemaju ni mnogi dvostruko mlađi ljudi.

Jagger je snimljen u baru, na terasi na kojoj cover-band svira pjesmu benda Maroon 5 i Christine Aguilere iz 2010. godine "Moves Like Jagger". Pjesma je bila veliki hit, a Jagger je jednom prilikom izjavio da mu je simpatična i da je pomalo ljubomoran što je sam nije napisao.

     View this post on Instagram           

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger)

- Vrlo je laskava, zar ne? - izjavio je za BBC - Ulazi u uho i zabavna je. Jedini je problem što zbog nje osjećam pritisak kada krenem plesati.

Svoj energičan ples u baru, uz mnogo grimasa, smijeha, saginjanje i hvatanje za međunožje, popratio je riječima: "Kreće se kao ko?".

Među komentarima koji naveliko hvale njegovu fleksibilnost, kondiciju mladića i rockerski šarm, našao se i onaj ironični njegovog sina Lucasa (24) koji je kratko napisao: ‘Tata, ko te nagovorio na to?".

Jagger ima osmero djece - najstarija Karis ima 53 godine, a najmlađi sin Deveraux ove godine puni osam. Također, ima petoro unučadi i troje praunučadi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...