LIVERPOOL POBIJEDIO BRIGHTON: Salah zadržao “Redse” na čelu Premiershipa

Liverpool ostaje prvi na tabeli sa 67 bodova, dok je Brighton deveti sa 42 osvojena boda.

  • Sport

  • 31. Mar. 2024  

  • 0

Fudbaleri Liverpoola su poslije preokreta na "Anfieldu" savladali Brighton rezultatom 2:1. Strijelac odlučujućeg gola bio je Mohamed Salah.

Već poslije dva minuta igre je Brighton utišao „Anfield“. Poslije polukontre koju su gosti imali, lopta je došla do šesnaesterca, defanzivci Liverpoola nisu uspjeli na pravi način da otklone opasnost, lopta je došla do Dannyja Welbecka koji je iz prvog dodira „ošamario“ loptu i poslao je u gornji desni ugao gola koji je branio Kelleher.

U 27. minutu Salah je glavom vratio loptu u šesnaesterac sa 20 metara, Veltman je nespretno intervenisao i poslao loptu ka svom golu, a Luis Diaz je odlično reagovao, ispratio loptu i postigao izjednačujući gol.

Liverpool je konačno došao do pobjede u 65. minuti golom Mohameda Salaha.

Liverpool ostaje prvi na tabeli sa 67 bodova, dok je Brighton deveti sa 42 osvojena boda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...