DRAMA U BEOGRADU: Nakon što je Melina upala u kuću i reagirala policija, oglasio se Haris Džinović –„Ona mi je rekla da ima pravo…“

Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega.

  • Estrada

  • 02. Apr. 2024  

  • 0

Melina Džinović je, kako pišu srbijanski mediji, sinoć Harisu Džinoviću upala u kuću na Senjaku u Beogradu, u kojoj on živi sa djecom, sinom Kanom i kćerkom Đinom.

Haris je malo potom pozvao policiju kako bi je izbacio iz doma.

Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mjesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira.

Nakon što je sinoć nastao haos u kući Harisa Džinovića na Senjaku, u koju je njegova još uvijek zakonita supruga Melina Džinović upala, uslijedio je novi obrat.

Kan je dovezao oca Harisa, koji se satima zadržao u policijskoj stanici.

Melina je prošla svojim automobilom i nije se javila sinu, sa kojim, kako je Haris nedavno otkrio, ona već neko vrijeme ne komunicira.

Haris je sinoć pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma nakon što je upala. Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mjesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega.

Haris se sinoć oglasio za "Blic" i rekao:

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vrijeme da saznam razlog, kazao je pjevač.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...