HARIS DŽINOVIĆ PET SATI DAVAO IZJAVU U POLICIJI: Tvrdi da ga je supruga Melina napala (FOTO)

On je i predao pištolj za koji ima dozvolu

  • Estrada

  • 02. Apr. 2024  02. Apr. 2024

  • 1

Pjevač Haris Džinović je oko dva poslije ponoći izašao iz policijske stanice u kojoj je punih pet sati davao izjavu povodom navodnog napada još uvijek zakonite supruge Meline Džinović.

Ekipa Blica uslikala je Harisa Džinovića ispred policijske stanice nakon što je prijavio suprugu Melinu Džinović zbog napada. On je i predao pištolj za koji ima dozvolu.

Džinović je rekao da je Melina upala u vilu na Senjaku, u kojoj živi sa kćerkom Đinom i sinom Kanom, i napala ga verbalno.

 – Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vrijeme da saznam razlog – dodao je Džinović.

Haris je iz policijske stanice izašao sa sinom Kanom, koji je sve vrijeme bio uz oca, i advokatom. Ispred stanice ih je sačekao Kanov drug.

Sporim hodom i umoran ušao je u kola i otišao prema svojoj kući, izvještava Blic. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...