ZAGONETNI CITAT: Gisele Bundchen podijelila znakovitu poruku nakon optužbi da je varala bivšeg muža

Optužbe je nazvala lažnima

  • Show

  • 02. Apr. 2024  

  • 0

Gisele Bundchen pozvala je pratitelje da budu ljubazni jedni prema dugima jer nikada ne znaju koje su bolove i traume drugi pretrpjeli. "Gledate osobu i ne možete zamisliti priču koju nosi - bol, traume, strahove", podijelila je citat manekenka i bivša supruga Toma Bradyja na svom Instagramu.

"Kao što ne možemo ni zamisliti koliko je netko jak, sposoban i otporan, iza osmijeha i pogleda stoje uspjesi i pobjede; postoje ljudi i trenuci koje oni nadvladaju i snovi i želje koje treba ostvariti. Ima toliko toga što nikada nećete saznati. Dakle, budi ljubazan kad god možeš", stoji u citatu.

image  

Bundchen je prije nekoliko dana rekla da nije prevarila svog bivšeg supruga sa svojim novim partnerom, Joaquimom Valenteom. Optužbe je nazvala lažnima pa dodala da su to optužbe kroz koje prolaze mnoge žene.

"To je nešto što se događa mnogim ženama, kada imaju hrabrosti napustiti nezdravu vezu budu okrivljene kao nevjerne", kazala je.

Supermodel s Bradyjem, od kojeg se razišla u lipnju 2022., ima sina Benjamina i kćer Vivian. Svog je sadašnjeg partnera Bundchen upoznala 2021., ali kako navodi Page Six, sredinom 2023. su počeli izlaziti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...