"VJERUJEM DA DAVANJE...": Shakira otkrila zbog čega njezini sinovi ne vole "Barbie", pjevačica se slaže s njima

"Odgajam dva dječaka. Želim da se i oni osjećaju moćno..."

  • Show

  • 02. Apr. 2024  

  • 0

Premda se zbog zarade od više od 1.4 milijarde dolara širom svijeta, "Barbie" uvrstio među finansijski najuspješnije filmove, priča o odlasku Barbie i Kena iz Barbielanda u stvarni svijet i posljedicama tog putovanja - ne sviđa se svima.

Kolumbijska pop zvijezda Shakira, nedavno je otkrila što njezini sinovi, devetogodišnji Sasha i jedanaestogodišnji Milan, koje ima s bivšim partnerom Gerardom Piquéom, misle o "Barbie".

"Odgajam dva dječaka. Želim da se i oni osjećaju moćno, a da pritom poštuju žene", rekla je u razgovoru za magazin "Allure" dodajući da su njeni dječaci ne podnose taj film, a ona djelomično slaže s njima jer prije svega želi da se njezini sinovi osjećaju moćno dok poštuju žene, prenosi Gloria.hr.

"Sviđa mi se pop kultura kada pokušava osnažiti žene, ali ako ne oduzima muškarcima njihovu mogućnost da budu muškarci, ako ih također štiti. Vjerujem u davanje svih alata ženama i povjerenje da možemo učiniti sve bez gubitka svoje suštine i ženstvenosti. Mislim da muškarci imaju svrhu u društvu, ali i da žene imaju svoju svrhu", kazala je Shakira za Allure, komentirajući film Grete Gerwig čije riječi iz spomenutog razgovora prenosi Sky News. Vjeruje u to da žene, samo zato što sve mogu same, ne moraju nužno baš sve raditi same.

"Zašto ne podijeliti teret s ljudima koji ga zaslužuju nositi, koji također imaju dužnost nositi ga?", dodaje Shakira. Daleko od toga da ne smatra da žene zaslužuju moć baš kao i muškarci, no misli da oni pri tom ne bi trebali ostati bez iskazivanja tradicionalnih znakova muškosti. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...