RAZVOD O KOJEM BRUJI BALKAN: Haris Džinović otkrio nove detalje –„Melina je bila ljubomorna kao pas. Pokazivala je to…“

To treba da bude u četiri zida! Ne dam da se čačka u moju privatnost, dodao je u razgovoru za "Prvu".

  • Estrada

  • 04. Apr. 2024  04. Apr. 2024

  • 1

Razvod pjevača Harisa Džinovića i njegove dugogodišnje supruge Meline, modne kreatorke, danima unazad puni novinske stupce.

Haris je sinoć otkrio da u ovom periodu svaku noć popije flašu fina, pa se dotakao Meline.

- Kad mi se žena dopadne ja sam uporan. Šta me briga koliko ima godina, koliko je mlađa. Bilo nam je dobro. Izrodili smo djecu i nastavili dalje. Melina je bila ljubomorna kao pas. Pokazivala je to. E sad, koliko je to bilo namješteno, koliko se folirala, ne znam, ali je izgledalo iskreno, istakao je Haris.

Melina Džinović

- Ko je bolji roditelj? Ne bih pričao sad to. Jasno je... Djeca su sa mnom, ona se odselila. Ne znam zašto je to uradila. Šta ljude briga kako je prolazim kroz ovo... To treba da bude u četiri zida! Ne dam da se čačka u moju privatnost, dodao je u razgovoru za "Prvu".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...