DENIS BEĆIROVIĆ, PREDSJEDATELJ PREDSJEDNIŠTVA BiH: "S tugom sam primio vijest o smrti nekadašnjeg ambasadora..."

Telegram saučešća iz Titove broj 16.

  • Vijesti

  • 05. Apr. 2024  

  • 1

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović je povodom smrti bivšeg ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u BiH Kliforda Bonda (Clifford G. Bond) uputio saučešće predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Josephu Bidenu i porodici preminulog.

- S tugom sam primio vijest o smrti nekadašnjeg ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Clifforda G. Bonda - osvjedočenog prijatelja naše zemlje.

Ambasador Bond se, boraveći u BiH u periodu od 2001. do 2004. godine, čvrsto zalagao za nezavisnost, suverenitet i teritorijalni integritet BiH i punu vladavinu prava. Bosna i Hercegovina će pamtiti ambasadora Clifforda G. Bonda kao jednog od najodanijih prijatelja.

Uvažena ekselencijo, Vama, porodici uvaženog ambasadora Clifforda G. Bonda, njegovim prijateljima i svima koji su ga poznavali i cijenili upućujem izraze dubokog saučešća - navodi Bećirović, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...