ŠOKANTNE TVRDNJE IZAZVALE HAOS: "Kate je predala papire za razvod, William je vara!"

I dalje se šire glasine o Williamovoj navodnoj ljubavnici Sarah Rose Hanbury

  • Estrada

  • 06. Apr. 2024  

  • 0

Ne stišavaju se brojne glasine i teorije zavjera o braku Kate Middleton i princa Williama.

Priznanje Kate Middleton da se bori s rakom nije utišalo ni razne teoretičare zavjera. Naime, nekima je bilo samo dodatan poticaj da nastave s novim pričama o princezi od Walesa i njenom privatnom životu. Iz Buckinghamske palače su i dalje šutljivi oko princezina zdravstvenog stanja te ne žele otkrivati nikakve detalje, a posljednjih su mjeseci posebno oči svjetske javnosti uprte u njih. 

Iako je Kate emotivno priznala da su joj liječnici nakon abdominalne operacije dijagnosticirali rak te da se podvrgnula preventivnoj kemoterapiji, mnogi i dalje ne staju sa spekulacijama da tako pokušavaju zapravo sakriti da se ona i William razvode. Kao dokaz za to korisnici društvenih mreža vide činjenicu da William nije bio uz nju, iako su izvori s palače otkrili zašto nije bio s njom na video snimci dok je objašnjavala javnosti da se bori sa zloćudnom bolesti. 

 I dalje se šire glasine o Williamovoj navodnoj ljubavnici Sarah Rose Hanbury, prenosi Yahoo. Na platformi X i dalje se šire teorije da iza nestanka Kate Middleton stoji i navodna veza između princa Williama i Hanbury. - Mislim da je Kate Middleton podnijela papire za razvod s Williamom jer je doživjela prevaru, ali je to napravila nakon što je Charles saznao da je bolesna, pa je palača pomislila: 'Ne možemo imati neoženjenog kralja', a sada rade sve, da je zadrži, ali sada odbija sudjelovati u ovoj igri - piše jedan korisnik na društvenim mrežama.  Rose i Kate bile su prijateljice godinama, a prije pet godina britanski tabloid The Sun izvijestio je da se Kate posvađala s jednom od svojih najboljih prijateljica - Rose Hanbury, iz svima nepoznatih razloga. Rose je udana za Davida Rocksavagea (63), markiza od Cholmondeleya, a par živi u čuvenoj Houghton Hall u Norfolku sa svoje troje djece. Njihov dom je samo četiri milje niz cestu od Williamovog i Kateinog seoskog skloništa Anmer Hall, a parovi se navodno druže u elitnom seoskom krugu u Norfolku. 

Novinari Jill Koren i Nicol Clive potom su izjavili da su znali da su William i Rose u vezi još 2019., prenio je IBTimes.

 Williamovi odvjetnici navodno su slali upozorenja medijima da ne prenose tu priču, a nitko se nije želio službeno osvrnuti na nju. - Nikada nije bilo neprijateljstva između Kate i Rose. Sve glasine su bile gluposti. Obitelji su dugogodišnji saveznici Krune i tako će i ostati - demantirao je za britansku obitelj jedan izvor cijelu priču. Iako ne postoje nikakvi dokazi o aferi, glasine se ipak ne utišavaju, a u posljednje vrijeme su sve glasnije.  Kako bi dokazao britanskoj javnosti da je sve u redu između Walesa i Cholmondeleya, kralj Charles stavio je markizu u središte svoje krunidbe prošlog svibnja. Charles je imenovao njenog supruga Davida za svog 'gospodara u čekanju', a odabrao je Lorda Olivera, jednog od 14-godišnjih sinova blizanaca Davida i Rose, kao službenog počasnog paža na ceremoniji. Oliver je stao tik uz Willovog i Kateinog najstarijeg sina, princa Georgea, koji je također bio počasni paž.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...