FEĐA DUDIĆ JE RADNIČKI "UKOMPONOVAO" U HIT PRVENSTVA SRBIJE: Ipak, jedna stvar mu nikako nije jasna

Bosanskohercegovački stručnjak Feđa Dudić, nakon susreta progovorio je o stvari koja ga frsutrira u ovom klubu.

  • Zabava

  • 08. Apr. 2024  08. Apr. 2024

  • 0

Fudbaleri Radničkog 1923 iz kragujevca nastavili su sa sjajnim igrama pod vodstvom Feđe Dudića.

Klub se bori za Evropu, a u nedjelju su na domaćem terenu pobijedili Spartak iz Subotice rezultatom 3:1.

Bosanskohercegovački stručnjak Feđa Dudić, nakon susreta progovorio je o stvari koja ga frsutrira u ovom klubu. Naime, posjete na utakmicama Radničkog 1923 nisu zadovoljavajuće, o čemu je govorio i Feđa.

“Ako u četvrtak ne bude više od pola stadiona puno, onda ne znam kome treba ovaj Radnički. Mi se borimo ovdje, tu je 170.000 stanovnika, s okolinom grada je to više od 300.000, a dođe 2.000 ljudi na stadion dok smo mi 4. na tabeli i igramo četvrtfinale Kupa. Pa ja ne znam kome treba ovo sve? Za šta se borimo i kako da nekoga privučemo na stadion.

Kad sam došao rekli su mi da ćemo vidjeti kada budemo imali rezultat kako to dolazi. Evo, imamo osam pobjeda na deset utakmica, a ne možeš skupiti 2.000 na stadionu. Zaista sam očajan po tom pitanju. Mi dajemo sve od sebe, a evo ljudima prilika da u četvrtak napune stadion”, rekao je Dudić.

Radnički 1923 će u četvrtak u okviru Kupa dočekati ekipu Novog Pazara.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...