SAD SE I ONI ČEŠKAJU PO GLAVI: I Slovenci poludjeli za Aleksandrom Prijović, najavila drugi koncert...

(...) u Ljubljani.

  • Estrada

  • 09. Apr. 2024  09. Apr. 2024

  • 0

I Slovenci su ludi za Aleksandrom Prijović. Srbijanska pjevačica održat će dva koncerta u Ljubljani. "Sretna sam što mogu najaviti i drugi koncert u Ljubljani. Vidimo se i 11.5. Ljubim vas sve", izjavila je za Extra FM, najavivši i drugi koncert u Sloveniji. Prvi koncert u Ljubljani održat će se 10.5.

U okviru turneje "Od istoka do zapada" Prijović je, podsjećamo, već punila arene u BiH, ali i regionu. Nastupala je u Sarajevu, Tuzli, Banjaluci, Beogradu... a sada je red došao i na Ljubljanu.

Jedini hrvatski grad u kojem još nije najavila dodatne koncerte nakon prvog najavljenog je i dalje Zadar. I u Rijeci i u Varaždinu već su najavljena po tri. U Osijeku je nastupala pet večeri, kao i u Zagrebu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...