HOROR U SUSJEDSTVU: U stravičnoj prometnoj nesreći poginuli poginuli brat i sestra mlađe dobi...

Promet na ovom dijelu magistrale bio je neko vrijeme u potpunosti zatvoren.

  • Hronika

  • 10. Apr. 2024  

  • 0

Sinoć je oko 20:40 na državnoj cesti D-8 u makarskom naselju Ratac došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri osobna vozila i koja je za posljedicu imala smrtno stradavanje dvije osobe i dvije ozlijeđene osobe koje su prevezene u dubrovačku bolnicu, izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska.

Kako je objavio lokalni portal Južni.hr  u automobilu makarskih registarskih oznaka poginuli poginuli su brat i sestra mlađe dobi. Prema njihovim informacijama sestra je srednjoškolka, dok je brat nešto stariji.

Promet na ovom dijelu Jadranske magistrale bio je neko vrijeme u potpunosti zatvoren i preusmjeren na alternativni pravac preko mjesta Majkovi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...