BIVŠI VOĐA NAVIJAČA VELEŽA: Dragan Čović čestitao Ultrasima -"Zrinjski, najveće ostvarenje..."

-HŠKZ nastavlja biti naš ponos i najveće ostvarenje nogometa u BiH, poručio je Čović.

  • Mini market

  • 12. Apr. 2024  

  • 0

Lider Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Dragan Čović oglasio se na društvemoj mreži X i čestitao godišnjicu postojanja najvatrenijoj navijačkoj grupi Ultrasima i poslao navijačku poruku Zrinjskog.

Čović je objavio fotografije sa “Večeri Plemića”, gdje je bio i u društvu najboljeg strijelca nacionalnog šampionata BiH i legende kluba Nemanje Bilbije. 

“Večeras je u obiteljskom okruženju Hrvatskog športskog kluba Zrinjski održana Večer Plemića. Ovom prilikom, uz vjeru u naš klub i uspjehe, čestitam i 30. obljetnicu Klubu navijača Ultras Mostar! HŠKZ nastavlja biti naš ponos i najveće ostvarenje nogometa u BiH”, poručio je Čović.

Podsjetimo, Čović je u mladosti bio jedan od vođa navijača Veleža, a nakon 1992. jedan je od zagovaratelja osnivanja nogometnog kluba s nacionalnim predznakom HŠK Zrinjski.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...