NOVA TRAGEDIJA NA KANARIMA: Češki turista upao u more i poginuo dok je snimao ogromne valove

Četiri osobe iz različitih zemalja umrle su prošli mjesec nakon pada u more

  • Šareni svijet

  • 12. Apr. 2024  

  • 0

Češki turist preminuo je nakon što je pao u more dok je fotografirao goleme valove tijekom oluje na kanarskom otoku Tenerifeu, priopćile su jučer vlasti, prenosi Associated Press.

U priopćenju lokalne vlade Kanarskih otoka stoji da je 53-godišnji muškarac preminuo u srijedu poslijepodne u gradu Puerto de la Cruz. Spasilačke službe izvukle su muškarca iz mora, no ubrzo je preminuo.

 

Vlasti su upozorile na moguće poplave u obalnim područjima zbog olujnog mora oko otoka u Atlantiku, popularnog odredišta za odmor mnogih Europljana. Vlada je pozvala ljude da poduzmu mjere opreza u područjima pristaništa ili lukobrana te da izbjegavaju nautičke sportove i kretanje obalnim cestama. 

Dužnosnici Tenerifea objavili su da su ljudi iz oko 60 kuća evakuirani u srijedu, dodajući da su valovi dosezali do pet metara u nekoliko područja.

Četiri osobe iz različitih zemalja umrle su prošli mjesec nakon pada u more tijekom lošeg vremena u Španjolskoj.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...