KAMERA STOP: Harry i Meghan bacili se na novi projekt, pao je fatalni poljubac na polo utakmici (FOTO)

Za život na visokoj nozi treba novaca.

  • Show

  • 13. Apr. 2024  

  • 0

Princ Harry u Miamiju je odigrao humanitarnu polo utakmicu, a nakon pobjede njegovog tima dobio je strastveni poljubac svoje supruge Meghan Markle.

Na tom jedinstvenom događaju okupili su se brojni slavni i bogati uz pratnju medija, a prikupljeni novac namijenjen je humanitarnoj udruzi Sentebale, koju je princ osnovao 2006. za djecu i mlade s dijagnozom AIDS-a koji žive u južnoj Africi.

S princom je igrao i slavni argentinski polo igrač i njegov prijatelj Nacho Figueras, a Meghan je pratila utakmicu u društvu prijateljice, bivše tenisačice Serene Williams. I sve to ne bi bilo ništa posebno da cijeli događaj, posebice Harryja i Meghan cijelo vrijeme nisu pratile Netflixove kamere.

image

Foto: Profimedia

Naime, Vojvode od Sussexa, kako su otkrili američkom Harper‘s Bazaaru, imaju nove projekte koji će se prikazivati na Netflixu, a jedan od njih vezan je za sport. Vjerovatno se od te vijesti ostatku Harryjeve porodice, koja je zapala u teške zdravstvene probleme, diže kosa na glavi, no činjenica je da Harry i Meghan moraju nekako finansirati svoj život na visokoj nozi, pa iako su s Otoka pobjegli zbog medija, u Americi su dobrovoljno postali dio te mašinerije.

Kako je poznato, sudjelovat će u produkciji dva reality showa. U prvom ćemo gledati bivšu glumicu kako kuha i vrtlari, druži se s prijateljicama, dok će drugi serijal pratiti svijet profesionalnog pola, sporta kojim se Harry bavi od djetinjstva. Snimat će se vrhunski igrači, kao i društvena scena koja okružuje ovaj sport. Harry i Meghan bit će i jedni od producenata tih emisija.

No nisu to jedini poslovi kojih su se prihvatili. Meghan je pokrenula brend American Riviera Orchard koji će prodavati razne organske proizvode od pekmeza do nakita i kuharica, a otkupili su i prava za New York Timesov hit roman "Meet Me at the Lake" po kojem će se za Netflix snimati film, prenosi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...