IZNENAĐUJUĆE: Meghan Markle predstavila prve proizvode svog novog brenda (FOTO)

Meghan je prvi put predstavila svoj novi pothvat kada je pokrenula web i Instagram stranicu svog novog brenda.

  • Show

  • 16. Apr. 2024  

  • 0

Nakon što su se mnogi pitali što će to u svom novom brendu predstaviti vojvotkinja od Sussexa, čekanju je došao kraj.

Naime, Meghan Markle je u martu lansirala American Riviera Orchard, a sada je otkrila prvu liniju proizvoda i to tako što ih je poslala svojim prijateljicama. Naime, modna dizajnerica Tracy Robbins i Delfine Blaquier, supruga polo igrača Nacha Figuerasa, primile su posebnu pošiljku, odnosno košaru koja je sadržavala lijepo upakiranu staklenku džema.

Kako bi zahvalila Meghan na poklonu, Tracy je podijelila fotografiju onog što je dobila. "Hvala vam na ukusnoj košarici! Apsolutno volim ovaj džem pa nisam sigurna da ću ga dijeliti s nekim. Hvala M!" napisala je označivši Meghanin brend.

image

Tracy Robbins zahvaljuje Meghan Markle na pošiljci

 

Delfina je bila jednako oduševljena pošiljkom pa je podijelila sliku svog ukusnog doručka - tosta s Meghaninim proizvodom. U drugom "storyju", Delfina je napisala: "Džem od jagoda me čini sretnom. I obožavam vaš džem", označivši Instagram stranicu American Riviera Orchard.

image

Doručak Delfine Blaquier

 image

Džem od jagode brenda "American Riviera Orchard"

 

Meghan je prvi put predstavila svoj novi pothvat kada je pokrenula web i Instagram stranicu svog novog brenda. Objavila je i promotivni video u kojem se bavi raznim aktivnostima - bere cvijeće, peče razne proizvode i vrti se u prekrasnoj crnoj haljini. Iako njezina web i Instagram stranica nisu otkrile nikakve pojedinosti o novoj robnoj marki, prijave za zaštitni znak otkrile su neke od proizvoda koje bi mogla prodavati - digitalne i štampane kuharice, posuđe kao što je pribor za jelo, salvete, stolnjaci i raznovrsna hrana u rasponu od džemova i želea do namaza i maslaca. DailyMail je također objavio da je Meghan dodala i kozmetičke proizvode poput mirisnih ulja, sapuna i proizvoda za njegu kose.

Ovo nije prvi put da je Meghan u lifestyle vodama. Naime, do 2017. imala je blog "The Tig" kojeg je pokrenula još 2014. prije no što se udala za princa Harryja i postala vojvotkinja od Sussexa, prenosi Gloria.hr. Tada se bavila različitim temama poput putovanja, modnih trendova, hrane, wellnessa i kulture.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...