OGLASILA SE POLICIJA: U navijačkim neredima u Mostaru oštećeno 16 policijskih vozila, stigla isprika od...

O ovom događaju oglasila se i zaštitarska kompanija Delta Security, čiji su djelatnici osiguravali utakmicu.

  • Hronika

  • 14. Apr. 2024  

  • 2

U neredima koji su se dogodili u subotu, nakon završetka utakmice Zrinjski – Velež, oštećeno je 16 policijskih vozila.

Kako su rekli Feni iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, po završetku utakmice došlo je do narušavanja javnog red i mira, koja je nakon intervencije policije brzo stavljeno pod kontrolu.

Epilog sukoba navijača Zrinjskog i policije je 16 oštećenih službenih vozila.

O ovom događaju oglasila se i zaštitarska kompanija Delta Security, čiji su djelatnici osiguravali utakmicu.

„Povodom incidenta nakon završene utakmice između momčadi HŠK Zrinjski i FK Velež došlo je do neodgovornog - neprimjerenog ponašanja jednog našeg zaštitara zbog čega želimo uputiti ispriku cijeloj sportskoj obitelji našeg HŠK Zrinjskog, a posebno navijačkoj skupini Ultrasi s kojima imamo uspješnu višegodišnju suradnju“, stoji u objavi Delta Securityja.

Dodaje se da je protiv zaštitara pokrenut stegovni postupak.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...