JEDINI KOJI JE ISPUNIO OBEĆANJE: Ramo Isak obećao da će se voziti helikopterom i to neprestano radi, evo gdje se sada zaputio... (VIDEO)

U opisu Instagram objave on je svima otkrio kuda se zaputio helikopterom. Napisao je da je iz Sarajeva letio na relaciji  Zenice – Bihać.

  • Mini market

  • 15. Apr. 2024  

  • 4

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak je u ponedjeljak, 15. aprila, objavio svoju novu vožnju u helikopteru.

Isak je na svom Instagram profilu objavio niz snimaka koji prikazuju kako izgleda njegova vožnja helikopterom po sunčanom danu.

U opisu Instagram objave on je svima otkrio kuda se zaputio helikopterom. Napisao je da je iz Sarajeva letio na relaciji  Zenice – Bihać.

Podsjetimo, on je u nekoliko navrata letio helikopterom na različite relacije, a nisu ga omele ni negativne reakcije javnosti. Jasno je poručio da će to nastaviti raditi. 

"Šta je poenta? Snimao sam se? Jesam se snimao i snimat ću se i dalje i snimat ću naše specijalce. Ja jasno kažem jesam i hoću", kazao je povodom upita novinara zašto je helikopterom išao u Srebrenicu. 

Sve Isakove vožnje plaćamo mi, građani entiteta F BiH!

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...