ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U RIJEKU POVELA SVOJU PORODICU: Luksuzni hotel dnevno plaća 12 hiljada eura

Prema navodima Telegrafa, noć u luksuznom hotelu košta više od 200 eura te Prijović navodno dnevno samo na smještaj potroši barem 12.000 eura.

  • Estrada

  • 15. Apr. 2024  

  • 0

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) sinoć je održala prvi od tri koncerta u Rijeci. Dvoranom Zamet odzvanjali su hitovi popularne pjevačice, a gost iznenađenja bio je frontmen grupe Lexington, Bojan Vasković. Prijović je ranije pričala da je na svim koncertima u sklopu turneje 'Od istoka do zapada' prate članovi porodice pa je tako i u Rijeku povela svoje najmilije i platila im luksuzan smještaj, navodi Telegraf.

Dodaju i kako će pjevačica u najvećem gradu na Kvarneru provesti minimalno pet dana u jednom od luksuznijih hotela. Sa sobom je navodno povela svu porodicu i tim koji broji više od 60 članova.

Prema navodima Telegrafa, noć u luksuznom hotelu košta više od 200 eura te Prijović navodno dnevno samo na smještaj potroši barem 12.000 eura.

- Ja bez svoje porodice ne idem nigdje, rekla sam to nekoliko puta već. Oni su na svakom koncertu sa mnom i meni je jako bitno da su oni tu taj dan - rekla je Aleksandra na konferenciji za medije nakon prvog zagrebačkog koncerta.

Pjevačica u Rijeci nastupa još večeras i sutra, a onda krajem mjeseca seli na sjever Hrvatske. U Areni Varaždin također će održati tri koncerta, 26., 27. i 28. aprila.

- Uvijek kada ti ljudi kažu 'ti to nećeš moći', e tada najviše možeš. Najveća želja mi je bila da imam pjesmu koju publika pjeva sa mnom - rekla je pjevačica nakon pet koncerata u Osijeku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...