MOŽEMO SAMO SUOSJEĆATI: Nikolina Pišek podijelila snimke svoje luksuzne kuće s bazenom, pa se požalila...

Po mojem iskustvu, pred samo useljenje sve izgleda najgore - napisala je voditeljica

  • Show

  • 15. Apr. 2024  

  • 0

Nikolina Pišek već neko vrijeme na društvenim mrežama dijeli detalje izgradnje svoje luksuzne kuće. Sada je u najnovnijim objavama na Instagramu otkrila kako se bliži "Dan D", ali da se njoj čini da je sve veći kaos.

image  

Na snimakama se može vidjeti uređenje okućnice koja će imati bazen kosog dna. Podijelila je kako se obavlja košnja oko bazena.

"Dan D se bliži. Iako se meni čini da je kaos sve veći i veći", napisala je uz video sa zvukom kosilice.

image  

Prije nešto manje od mjesec dana voditeljica se požalila na radove u kući, na što je dobila suosjećanje brojnih pratitelja.

"Jedva čekam useliti i to bi se trebalo dogoditi za kojih mjesec dana. Po mojem iskustvu, pred samo useljenje sve izgleda najgore", započela je u opisu voditeljica Pišek.

"Terase se još rade jer je bilo kiše, detektirali smo začepljenu cijev pa je trebalo kopati već gotovi kulir, električari nisu još završili postavljanje rasvjete pa ne možemo riješiti razvodne kutije, procurio je sifon u stropu, vrata samo sto nisu stigla, a kuhinja se postavlja….", podijelila je koje je trenutno stanje radova.

"Imam najbolju ekipu na svijetu, i ako ne plačem od očaja onda se smijem s njima. To su sve čari jednog putovanja prema cilju, s puno turbulencija i skretanja, uglavnom je off road, a pred kraj se vozi samo u petoj brzini. Najbolji smo i stižemo!!!", zaključila je, pa pitala pratitelje kakva su njihova iskustva.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...