SJEDNICA NSRS: U četvrtak o Izbornom zakonu RS, Srebrenici i prijedlogu zakona o referendumu i...

Kolegijum je usvojio Prijedlog dnevnog reda 13. posebne sjednice.

  • Politika

  • 16. Apr. 2024  

  • 2

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da Trinaesta posebna sjednica Narodne skupštine počne u četvrtak, 18. aprila 2024. godine, sa početkom u 10 časova.

Kolegijum je usvojio Prijedlog dnevnog reda 13. posebne sjednice:

1. Zaključni izvještaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu od 1992. do 1995. godine;

2. Prijedlog odluke o sastavu delegacije Narodne skupštine Republike Srpske u Parlamentarnom forumu Republika Srbija – Reublika Srpska;

3. Prijedlog zakona o dopunama Zakona o radu – po hitnom postupku;

4. Prijedlog izbornog zakona Republike Srpske;

5. Prijedlog zakona o referendumu i građanskoj inicijativi Republike Srpske;

6. Prijedlog Zakona o imunitetu Republike Srpske;

Trinaesta posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske, u skladu sa članom 74 Ustava Republike Srpske, članom 170 stav 1 i članom 171 Poslovnika Narodne skupštine Republike Srpske, sazvana je na zahtjev narodnih poslanika.

Na zahtjev Vlade Republike Srpske, u skladu sa članom 170 stav 1 Poslovnika Narodne skupštine Republike Srpske, na dnevni red Trinaeste posebne sjednice uvrštena je tačka: Prijedlog zakona o dopunama Zakona o radu – po hitnom postupku, saopšteno je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...