OVAJ ENGLEZ JE KAO NIJEMAC, NIKAD SE NE PREDAJE: "Sezona je propala ako Bayern ne osvoji Ligu prvaka

Upravo je sada Kane najavio duel protiv Arsenala i istakao je da je Liga prvaka idealna šansa da se sezona pretvori u uspješnu.

  • Zabava

  • 17. Apr. 2024  17. Apr. 2024

  • 0

Harry Kane ima "određeno prokletstvo" za titule. Pojačao je Bayern prošlog ljeta i nakon toga Bayern po prvi put nakon 11 godina nije postao prvak Njemačke.

Upravo je sada Kane najavio duel protiv Arsenala i istakao je da je Liga prvaka idealna šansa da se sezona pretvori u uspješnu.

“Još uvek imamo priliku da ovu sezonu pretvorimo u sjajnu ako osvojimo Ligu šampiona. Naravno, sa klupske tačke gledišta, to će biti propala sezona ako ove godine ne osvojimo ništa jer se očekuje da pobjeđujemo i osvajamo trofeje, ali sve što možemo da uradimo je da pokušamo da sljedeće sezone preokrenemo stvari u našu korist”, rekao je Kane. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...